Ik geloof niet in een standaardmethode, iedereen is uiteindelijk uniek! In mijn coaching werk ik intuïtief en vertrouw ik op mijn levenservaring, waarbij ik gebruik maak van een holistische aanpak. Als personal coach kijk ik niet alleen naar de mentale aspecten van je gedrag, maar richt ik me ook op het energetische, emotionele en fysieke. Je lichaam en geest vormen een eenheid en kunnen eenmaal niet afzonderlijk van elkaar functioneren.

 

1-op-1 coaching

Ik  geloof  niet dat lichaam en geest afzonderlijk van elkaar kunnen werken. Alles staat in verbinding met elkaar. Daarom gebruik ik boksen als middel om je diepere gevoelens los te maken en daardoor weer opnieuw in balans komt. Je leert grenzen herkennen, maar ook om ze te bewaken. Je leert incasseren, maar ook uitdelen. Door verschillende oefeningen leer je omgaan met spanningen en belemmeringen in je eigen functioneren.

(Kick)boksen is meer dan alleen hard slaan of schoppen, het zegt iets over WIE JIJ BENT. Het gaat om balans, (zelf)vertrouwen, kracht, weerbaarheid en energie. Door kickboksen kom je uit je hoofd en leer je emotie de ruimte te geven.

 

Werkwijze:

Na de intake beginnen we de sessie met een gesprek over hoe het op dat moment met je gaat en waar je tegen aanloopt. Daarna gaan we over naar het bewegen. Hier ga je aan de slag met verschillende boks-oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie. Dat wat de oefeningen losmaken bespreken we uitvoerig en gaan we op zoek naar hoe je hier actie op kunt ondernemen.

 

Je krijgt ook huiswerkopdrachten mee, zodat je ook buiten de coachsessies om bezig blijft met het ontwikkelen van je bewustwording.

 

Voor wie?

  • Je hebt het gevoel hebt dat je vastloopt, maar weet dat je meer in je hebt;
  • Je bent overspannen of burn-out;
  • Je hebt weinig energie en voelt je snel futloos;
  • Je twijfelt over je loopbaankeuze;
  • Je hebt behoefte om contact te maken tussen je hoofd en je hart;
  • Je wil leren te vertrouwen in jezelf en een ander;
  • Je wil je weerbaarheid vergroten;
  • Je wil werken aan persoonlijk leiderschap;
  • Je hebt behoefte aan een luisterend oor, tips en handvatten;

 

Mijn coaching is voor iedereen bedoeld die behoefte heeft aan ondersteuning op één of meerdere levensgebieden.