Lijkt het je leuk om met medewerkers of collega’s een interactieve boksclinic te volgen op het gebied van vitaliteit, teambuilding of bedrijfsuitje? Coach Shir biedt leerzame, inspannende, uitdagende én veilige boksclinics aan voor onderwijs- en zorginstellingen, bedrijven en organisaties.

 

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Wanneer medewerkers lekker in hun vel zitten heeft dit een directe bijdrage aan de prestaties van de organisatie. Als coach biedt ik verschillende trajecten aan om bij te dragen aan de werkgeluk van jouw werknemers! 

 

Mindful Boxing 

Mindful Boxing is een mooie mix waar boksen, mindfulness en meditatie samen komen. Je lichaam en geest werken namelijk niet afzonderlijk van elkaar en zijn altijd met elkaar verbonden. Tijdens deze trainingen combineer je fysieke inspanning (boksen) met helende en rustgevende ontspanning (meditatie).

Door te boksen breng je al je energie explosief naar buiten om vervolgens je energie naar binnen te richten door middel van meditatie. Dit is een unieke manier om te werken aan je conditie, contact te maken met jezelf en je hoofd leeg te maken.

 

Boxing Bootcamp 

Wil je lekker een uurtje knallen met je collega's voor, tijdens of na het werk? Bij Boxing Bootcamp kan dit!

Samen met je collega’s ga je keihard aan de slag met conditie, uithoudingsvermogen, kracht, balans en uiteraard ook teambuilding. Zet je verstand op nul en gaan.

 

Teamuilding

Boksen is een uiterst geschikt middel om in te zetten als teambuildingsactiviteit. Op een speelse manier creëer je ruimte om nieuwe inzichten op te doen als het aankomt op leiderschaps- en communicatiestijlen binnen een team. De manier waarop jij bokst zegt veel over de manier waarop jij met je collega’s communiceert en omgaat met situaties op het werk.

 

De basis van het boksen begint bij het contact maken met jezelf, te voelen en bewust te worden. Zodra jij tegenover je collega staat wordt al snel duidelijk welke communicatiestijlen jij hanteert en andersom. Durf jij duidelijk je grenzen aan te geven? Hoe reageert jouw collega op weerstand?

 

Praktische informatie

  • Vanaf €289,- (ex. btw)
  • Een clinic duurt minimaal 1,5 uur;
  • Minimaal 10 en maximaal 50 deelnemers per clinic;
  • De locatie wordt door de opdrachtgever verzorgd;
  • De boksclinic wordt verzorgd door Shirley-Ann Mathis (Coach Shir) en waar nodig ondersteund door een ervaren bokscoach.

 

Lijkt het je leuk om op een speelse en actieve manier met je team aan de slag te gaan? Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan contact op via het contactformulier of mail je vraag naar info@coachshir.nl